Skip to content

EEN ELEKTRONISCH DEURSLOT VOOR EEN SLIMME TOEGANG

Nuki is een slim slot die op 90 procent van de sloten gebruikt op de belgische markt kan geplaatst worden, dit slot maakt dan je sleutel overbodig. Met Nuki behoud je altijd de regie door de status van jouw Smart Lock op jouw smartphone te bekijken en toegangsrechten voor familie en vrienden te beheren.

Slim slot
Nuki-Smart-Lock

NUKI SMART LOCK

Met de Nuki Smart Lock heb je geen sleutel meer nodig, van zodra je in de buurt bent van je deur wordt deze automatisch ontgrendeld. Je kan via de gratis applicatie va Nuki ook instellen voor wie en wanneer je deur moet geopend worden. Stel eenvoudig in wanneer je kuisvrouw toegang heeft tot je woning en krijg een melding (enkel met Bridge) wanneer je voordeur wordt geopend.

 

Van zodra je de woning verlaat zal Nuki Smart Lock je deur achter je weer afsluiten. Met het vergrendelingslog kan je ook altijd nagaan wie en op welk moment jouw deur heeft ontgrendeld of weer gesloten.

Enkele jaren geleden introduceerde Nuki officieel de Nuki Smart Lock. Er is in die tijd heel wat gebeurd, Smart Home-systemen zijn van kleine oplossingen geëvolueerd in complete geconnecteerde systemen die samen werken met verschillende fabrikanten.

 

De Google Home, Amazon Alexa en Siri zijn onze woonkamer binnengekomen. Dankzij de integratie met Apple HomeKit kan Nuki nu ook via Siri worden bediend, via de Apple Home App gebruikt worden en eenvoudig in je Smart Home systeem worden geïntegreerd. Net als de Nuki Fob en het Nuki Keypad heeft de Nuki Smart Lock 2.0 een upgrade gekregen naar Bluetooth 5, daarmee is de bereikbaarheid en stabiliteit van deze verbinding verbeterd. Ook zit nu standaard in het moederbord van de Nuki Smart Lock 2.0 “ZigBee” geïntegreerd waardoor deze compatibel wordt met de populaire Smart Home Standaard.

 

Bij de Nuki Smart Lock versie 2.0 zit een deursensor bijgeleverd, deze Nuki deursensor herkent of je deur open of dicht is en waarschuwt je als je de deur in geopende toestand wilt afsluiten. Je kleeft deze sensor heel eenvoudig op je deur of je deurkozijn.

NUKI BRIDGE

De Nuki Bridge zorgt ervoor dat je je Smart Lock vanop afstand kunt besturen en beheren via de Nuki applicatie. Zo kan je kennissen of familie toegang verlenen terwijl je nog onderweg bent.

 

Dankzij de Nuki Bridge kan je je Smart Lock verbinden met andere Smart Devices die je het leven makkelijker maken.

Nuki-Bridg
nuki Keypad

NUKI KEYPAD

De Nuki Keypad is de perfecte uitbreiding voor je Nuki Smart Lock.

 

De Nuki Keypad werkt op batterijen en kan met elke Nuki Smart Lock worden gebruikt. Het kan op éénvoudige wijze gemonteerd worden en er hoeven geen kabels verbonden te worden. Indien verbonden met de optionele Nuki Bridge, kunnen codes ook op afstand worden ingesteld. Ook zonder internetverbinding kan de Nuki Keypad gebruikt worden dankzij Bleutooth 5.
Elke keypad kan tot 100 verschillende toegangscodes opslaan.

 

Elke gebruiker kan dan zo een individuele toegangscode krijgen, zodat er in het log steeds gecontroleerd kan worden wie de deur geopend heeft.

NUKI FOB

De Nuki Fob is nu reeds een tijdje beschikbaar, dit is een kleine Bleutooth sleutelhanger die jouw deur op elk moment kan openen of sluiten zonder gebruik te moeten maken van een smartphone. Met een druk op de knop laat de Nuki Fob je Smart Lock ontgrendelen, met de Lock’n Go functie kan de Fob je deur ook achter je afsluiten. De Nuki Fob is eenvoudig en veilig te gebruiken waardoor hij geschikt is voor kinderen en ouderen. De Nuki Fob kan ook gebruikt worden zonder Nuki Bridge

 

De Nuki Fob kan je via de Nuki applicatie heel eenvoudig deactiveren en vervangen in geval dat je één bent verloren.

NUKI Fob