Skip to content

MAAK VAN JE HUIS EEN VERBONDEN HUIS

Ontdek hierbij de apparaten van Google Nest voor een verbonden huis. Van thermostaten, beveiligingscamera’s voor binnen en buiten, een rook en koolmonoxidemelder tot een geconnecteerde deurbel en de Google Nest Hub’s.

New Google Nest Cam
Google Nest Cam

NEST CAM

Je woning beveiligen of in de gaten houden?

De nieuwe Google Nest Cam is geschikt voor elke toepassing. De Nest Cam is aangesloten op je draadloos netwerk en werkt volledig op batterijen, dus extra bedrading is overbodig. Dankzij de combinatie HDR en nachtzicht en de intelligente beeldbewerking kan de Nest Cam een persoon, dier of voertuig detecteren en je hierbij dan een melding met een foto sturen. Met een Nest Aware abonnement is het zelfs mogelijk voor de camera om bekende gezichten te herkennen.
De Nest Cam is uitgerust met een ingebouwde microfoon en luidspreker, hiermee kan je de bezoeker/s onmiddelijk aanspreken. 

 

Bovendien ziet hij er ook nog eens prachtig uit.
Dankzij het ontwerp van de nieuwe Nest Cam kan je deze vrijwel overal ophangen, en in combinatie met een standaard (die als toebehoren verkrijgbaar is) kun je de camera ook gemakkelijk binnen gebruiken.
Dankzij het nieuwe lokale geheugen neem de Nest Cam tot maximaal 1 uur op aan gebeurtenissen indien je wifi-verbinding wegvalt. Zo kan je precies zien wat er is gebeurd nadat de verbinding weer hersteld is.

GOOGLE NEST HUB (MAX)

“HEY GOOGLE” of “OK GOOGLE”, twee manieren om je Google Assistant te activeren.

Achter de Google Assistant schuilt artificiële intelligentie en ‘machine learning’, zodat je een gesprek kan aangaan met de digitale assistent.

 

De Google Assistant is in staat een gesprek met je te voeren, het begrijpt wat je bedoelt en helpt je met de dagelijkse dingen die jij belangrijk vindt. Google Home is de slimme luidspreker met Google Assistant. Google Home ondersteunt de meest populaire smart home toepassingen waardoor je dus ook je deuren, lampen en verwarming kan mee aansturen (Zoals deze van Nest).

 

Met Google Home kun je je Nest-producten aansturen en vragen stellen over hun status. De slimme luidspreker van Google kan aangeven wanneer iemand aanbelt (Nest Hello) en als het apparaat een scherm bevat (Google Hub of Hub Max), kun je ook zien wie aan je deur staat.

Je kunt je Google Assistent vragen de livevideo van je Nest-camera’s op een scherm af te spelen.

Nest hub en Hub Max

NEST PROTECT

Noem deze Nest Protect niet zomaar een rookmelder, de Nest protect is de eerste melder voor huishoudelijk gebruik die je vanop je smartphone via een applicatie van Nest kunt afzetten zonder dat je extra hardware nodig hebt. De Nest Protect geeft je een vriendelijk gesproken bericht, hij vertelt je wat het probleem is en stuurt daarbij nog een melding naar je smartphone. Als één detector een melding geeft, laten de andere melders je dit ook weten.

 

De Nest Protect heeft ook een ingebouwde koolmonoxidesensor die tot wel tien jaar meegaat. Koolmonoxide is erg giftig, maar je ziet of ruikt het niet. In combinatie met de Nest Thermostat zal de Nest Protect de opdracht geven om je verwarmingsysteem uit te schakelen wanneer deze een lek detecteert.

protect-white-top
nest-doorbells

NIEUWE NEST DOORBELL

De Nieuwe Nest Doorbell is beschikbaar! Dankzij de Nieuwe Nest Doorbell zal je de voordeur beter kunnen beveiligen tegen ongewenst bezoek, 

en dit zonder kabels!

Deze nieuwe video deurbel is namelijk uitgerust met een ingebouwde batterij. Dankzij de combinatie van een video deurbel met de beeldkwaliteiten van de Nest Cam mis je niets meer. Met de Nest Doorbell kan je ook praten en luisteren in HD. Zo kun je bezoekers altijd te woord staan, of je nu thuis bent of niet. Via de applicatie van Nest kan je vooraf opgenomen berichten met één tik laten horen.

Hoe de deurbel overgaat, hangt af van de hoe je de Nest Doorbell installeert. Als je de Nest Doorbell installeert met batterijstroom, krijg je een melding op je telefoon en op je speakers of schermen met de Google Assistent als iemand aanbelt. Je kan ook kiezen om de Nest Doorbell aan te sluiten op bedrading, zo kan je de bestaande bel laten meegaan als er iemand aanbelt.

De Google Nest Doorbell is verkrijgbaar in verschillende kleuren, of deze kleuren ook in belgie zullen beschikbaar zijn gaan we nog moeten afwachten.

NEST HELLO

Nest Hello is nu reeds een tijdje beschikbaar, dankzij de Nest Hello zal je de voordeur beter kunnen beveiligen tegen ongewenst bezoek. Deze nieuwe video deurbel combineert de technologie van een deurbel met de beeldkwaliteiten van de Nest Cams.

 

Met een gezichtsveld van 160° en een HD camera zal je de voordeur goed in de gaten kunnen houden.

Met de Nest Hello kan je ook praten en luisteren in HD. Zo kun je bezoekers altijd te woord staan, of je nu thuis bent of niet. Via de applicatie van Nest kan je vooraf opgenomen berichten met één tik laten horen.

Vlinder 2
Google Nest Hello

Slim, maar wat is slim?

De naam “slimme thermostaat” is eigenlijk wat verwarrend, want hoe slim kan een thermostaat echt zijn?
Een thermostaat die je met je smartphone kan bedienen is handig en ook wel leuk, maar kan je deze thermostaat daarom ook “slim” noemen. Een thermostaat is pas echt slim als hij je woning leert kennen en weet wat jouw leefpatroon is.

Nest Thermostat

De Nest Thermostat is een slimme thermostaat die zelfs nog een stapje verder gaat, hij leert na een aantal weken je leefritme kennen en past zich hier automatisch op aan. De thermostaat stelt dan zelf een programma in waardoor je woning altijd een aangename temperatuur heeft als je thuiskomt. De Nest thermostat heeft ook andere handige functies. Zo kun je bijvoorbeeld op afstand je verwarming regelen via je smartphone. Door de Geolocalisatie op je smartphone weet hij ook wanneer je de woning verlaat of juist terug thuiskomt. Dat kan leiden tot energiebesparing.