Skip to content
Logo HUE

KLEUR JE LEVEN MET PHILIPS HUE

Philips Hue is de nieuwe generatie energiezuinige en mulitfunctionele LED-verlichting die bedienbaar is vanop je smartphone of tablet. Dankzij het licht, de Bridge en de slimme regelsystemen veranderd het voorgoed de manier waarop je licht gaat bedienen en ervaren. Philips Hue kan je wakker maken, je helpen lezen, concentreren, ontspannen en je energie geven.

 

Dankzij Philips Hue bedien je je lampen vanop afstand en kan je heel eenvoudig de juiste sfeer creëren.

 

Er bestaan meerdere types Philips Hue lampen, de Hue White, de Hue White Ambiance en de Hue White and Color Ambiance en de Hue Filament lampen. Hieronder even een korte uitleg van de verschillen.

PHILIPS HUE BRIDGE

Alle Philips Hue lampen en regelsystemen kunnen worden gekoppeld aan de Bridge, deze zorgt ervoor dat je je lampen zowel binnenshuis als vanop afstand kunt bedienen.

 

Via de gratis applicatie van Hue kan je je Bridge volledig zelf programmeren en je lampen indelen in kamers en groepen. Dit maakt het achteraf heel eenvoudig om lamp per lamp te kunnen aansturen of een hele kamer tegelijkertijd. De nieuwe lampen hebben reeds ook de mogelijkheid om aangestuurd te worden met Bluetooth waardoor de bridge niet meer verplicht is, hier ben je wel beperkt tot 10 lampen max en kan je deze dus ook niet van buitenshuis aansturen of integreren in automatische scenario’s.

Bridge
Hue White E27

PHILIPS HUE WHITE

De Philips Hue White Lampen zijn samengesteld uit 1 type LED die een warme witte uitstraling geven rond de 2700k.

De Philips Hue White lampen kunnen via de applicatie ingesteld worden dat ze automatisch aangaan als je thuiskomt of uitgaan wanneer je de woning verlaat (enkel in combinatie met de Bridge). Branden ze ’s avonds te fel, geen probleem want met de ingebouwde dimmer die in alle Philips Hue lampen zit kan je deze aanpassen aan het gewenste niveau. Of je nu licht wilt om een boek te lezen of wat sfeer wilt creëren, met de Philips Hue lampen is er voor iedereen wel een toepassing. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten fittingen.

PHILIPS HUE WHITE AMBIANCE

De Philips Hue White Ambiance lampen zijn samengesteld uit verschillende type LED’s waardoor ze tinten aankunnen van 2200k tot 6500K, dit wil zeggen dat deze lampen van koel vitaliserend daglicht tot ontspannend warmwit licht geven. Met de Hue applicatie kan je elk van deze tinten instellen en dimmen. Deze lampen bestaan in verschillende fittingen.

Hue White Ambiance Gu10
Nieuwe Hue Filament

PHILIPS HUE FILAMENT

De Philips Hue Filament lampen met een vintage design zorgen voor een retro touch in elke kamer van je woning. De populaire E27 fitting met mooie gloeiende binnenspiraal, gecombineerd met de kracht van Hue. Deze lampen zijn even slim als stijlvol. Te bedienen met je applicatie met een rechtstreekse verbinding met Bluetooth of in combinatie met een Bridge. 

De nieuwe Philips HUE Iris

De nieuwe Philips Hue Iris maakt elke kamer in jouw huis tot een waar sprookje. Je kan de tafellamp gekanteld op de muur richten in de kleur die jij wenst. De Philips Hue Iris is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, waarvan vier limited editions.

Er is dus altijd een geschikte Hue Iris voor jou!

De Hue Iris geeft 16 miljoen kleuren licht, dus de mogelijkheden zijn oneindig. Plaats de lamp in de woonkamer, kantoor of gebruik de Iris als nachtlamp. Naast 16 miljoen kleuren, geeft de Hue Iris ook wittinten van warm- tot koelwit licht. De tafellamp is ook dimbaar, waardoor er voor ieder moment op de dag een geschikt kleuraccent is. De Iris tafellamp werkt zowel via de Hue Bridge als op bluetooth. Bedien deze lamp dus heel makkelijk en draadloos met één aanraking in de Hue app.

PHILIPS HUE WHITE AND COLOR AMBIANCE

Met de Philips Hue White and Color Ambiance heb je alle eigenschappen van de Philips Hue White Ambiance met als extra RGB om te kunnen spelen met kleuren. Synchroniseer je lampen met andere slimme apparaten, zoals je tv om films een extra dimensie te geven. Geef een feestje en laat je verlichting samengaan met je muziek.

 

Dankzij de verschillende type lampen en strips heb je oneindig veel toepassingen, van directe tot indirecte verlichting. Laat je verbeelding maar de vrije loop gaan.

Hue Bloom